Camine de batrani in Bucuresti (Otopeni) si Iasi (Bucium)!
Locuri limitate, rezervati acum
Ingrijire la domiciliu

Impresii

“...Va multumesc foarte mult pentru tot ce faceti. De cand am inceput sa folosesc serviciile AbosCare simt ca pot sa am incredere sa-mi las mama in grija altcuiva. Va multumesc pentru acest lucru!...”
Elena M.

Despre noi

Compania romano-olandeza AbosCare este liderul serviciilor de ingrijire batrani la domiciliu in Bucuresti si Iasi. Oferim ingrijire batranilor dar si bolnavilor sau persoanelor cu dizabilitati.

Siguranta si starea voastra de bine sunt prioritatile noastre.

AbosCare - Garantia Calitatii

Noi v-am inteles si am creat un serviciu potrivit cu scopul de a mentine independenta si starea de bine a celor dragi voua. AbosCare ofera batranilor sau bolnavilor ingrijire personalizata la domiciliu, la locul si momentul dorit, furnizand asistenta, siguranta si suport fizic si moral.

Asistentele noastre au ca prioritate rezolvarea diferitelor probleme pe care le pot intampina batranii si persoanele aflate in dificultate. Formarea profesionala continua si specializata a personalului nostru permite adaptarea acestuia la necesitatile persoanei aflate in ingrijire.

Posibilitatile de imbunatatire in acordarea ingrijirii de catre personalul nostru sunt identificate si sustinute in mod permanent prin monitarizarea si controlul activitatii acestora si mai ales prin identificarea nivelului de multumire a persoanei aflate in ingrijire. AbosCare ofera garantia integritatii, sinceritatii si a compasiunii in toate etapele de interactiune cu clientii nostri.

Modul nostru de lucru

La AbosCare diferenta este facuta de profesionalismul cu care lucram. Intr-un timp foarte scurt, noi reusim sa evaluam si sa intelegem situatia unica a celui drag tie si sa recomandam un plan de ingrijire si asistenta personalizat in functie de nevoile sale. Astfel, reusim sa oferim ajutorul de care are nevoie in cel mai scurt timp posibil.


mai mult...