Camine de batrani in Bucuresti (Otopeni) si Iasi (Bucium)!
Locuri limitate, rezervati acum
Ingrijire la domiciliu

Impresii

“...Va multumesc foarte mult pentru tot ce faceti. De cand am inceput sa folosesc serviciile AbosCare simt ca pot sa am incredere sa-mi las mama in grija altcuiva. Va multumesc pentru acest lucru!...”
Elena M.

Ghid de ingrijire batrani la domiciliu: Informatii, Sfaturi si Sprijin

Cand o persoana incepe sa imbatraneasca, membrii familiei simt deseori nevoia de a ajuta la sarcinile de zi cu zi, care acum sunt o provocare pentru cel drag.

Acordarea de ingrijire batranilor isi poate pune amprenta pe o persoana si poate schimba dinamica unei familii. Deasemenea, poate deveni o sursa de stres, indiferent daca familia se afla aproape sau la mii de kilometri distanta.

Daca ai nevoie de ajutor trebuie sa stii ca nu esti singur. AbosCare ofera servicii de ingrijire batrani la domiciliu pentru numeroase familii din Bucuresti si Iasi. Te putem ajuta si pe tine!

Contacteaza-ne si vom pregati pentru tine un ghid de ingrijire batrani la domiciliu. Urmeaza pasii simpli prezentati in ghidul nostru de ingrijire batrani pentru a te asigura ca cei dragi tie primesc ingrijirea de care au nevoie.